Search the Community

Showing results for tags '2000'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • New Users
    • New Members Area - Just signed up? Come and say Hi!
  • Traders Corner
  • General Discussions
    • General Toyota Discussions
    • General Chat
  • Toyota Car Models & Hybrids
    • Avalon Club
    • Camry Club
    • Celica Club
    • Corolla Club
    • Yaris / Echo Club
    • Matrix Club
    • Mirai Club
    • MR2 Club
    • Prius Club
    • Supra Club
    • Paseo / Tercel / Sera / Starlet Club
    • Venza Club
  • Toyota Truck Models
    • Tacoma Club
    • Tundra Club
  • Toyota SUV, 4x4 and Van Models
    • 4 Runner Club
    • Highlander Club
    • Land Cruiser Club
    • Rav 4 Club
    • Sequoia Club
    • Sienna Club
    • C-HR Club
  • Workshops and Maintenance
    • Audio/Video/Electronics
    • Wheels & Tyres
    • Inside and Out
    • Workshop Submissions
  • Misc
    • Buy & Sell
    • Site Suggestions
  • Club Archives
    • Club Announcements
    • Club Meets and Events
    • Other Toyota Truck General Discussions
    • FJ Cruiser Club
    • Toyota SUV, 4x4 and Van - Misc Discussions
    • Classic Toyota
    • Other Toyota Models
    • Toyota Reviews & Guides

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


First Name*


Last Name*


Toyota Model*


Zip/Postcode


Location

Found 2 results

  1. My niece broke down with her 2000 Celica GT so it's at my place to get fixed. When the engine is turned off the shifter seems to find every gear but as soon as you start it there are no gears to find? The clutch feels normal and I bled the slave cylinder. Could this be the brake master since it shares that with the clutch?
  2. I bought a 2000 Toyota Echo Sedan and ive been driving it for about a week and i noticed that there wasnt a CEL when i turn the key so I decided to get it plugged in to see if there was any codes just incase it was burnt out. I got it plugged in at Advance Auto Parts with there little computer then at a mechanic shop with a nice comp and both returned with code P050 which is an emissions code. I was wondering what it could be how much it would be to fix and what does it effect. I bought the car bc of the MPGs and its good but not as ridiclous as I expected like 40mpgs i was told. I bought the car from someone on clist who buys and sells cars. thank you in advance Edward