Search the Community

Showing results for tags 'houling'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • New Users
    • New Members Area - Just signed up? Come and say Hi!
  • Traders Corner
  • General Discussions
    • General Toyota Discussions
    • General Chat
  • Toyota Car Models & Hybrids
    • Avalon Club
    • Camry Club
    • Celica Club
    • Corolla Club
    • Yaris / Echo Club
    • Matrix Club
    • Mirai Club
    • MR2 Club
    • Prius Club
    • Supra Club
    • Paseo / Tercel / Sera / Starlet Club
    • Venza Club
  • Toyota Truck Models
    • Tacoma Club
    • Tundra Club
  • Toyota SUV, 4x4 and Van Models
    • 4 Runner Club
    • Highlander Club
    • Land Cruiser Club
    • Rav 4 Club
    • Sequoia Club
    • Sienna Club
    • C-HR Club
  • Workshops and Maintenance
    • Audio/Video/Electronics
    • Wheels & Tyres
    • Inside and Out
    • Workshop Submissions
  • Misc
    • Buy & Sell
    • Site Suggestions
  • Club Archives
    • Club Announcements
    • Club Meets and Events
    • Other Toyota Truck General Discussions
    • FJ Cruiser Club
    • Toyota SUV, 4x4 and Van - Misc Discussions
    • Classic Toyota
    • Other Toyota Models
    • Toyota Reviews & Guides

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


First Name*


Last Name*


Toyota Model*


Zip/Postcode


Location

Found 1 result

  1. Not so long ago my Matrix 2007 (base) started making howling sounds on accelerating and slowing down, something like u-u-u-u-u going up or down in tone. The impression is that somewhere there created a vacuum that draws in the air creating this sound. It is not happening every time, but often enough to start wondering about the reason for it. Wondering if someone in the Matrix Club has had a similar experience and could advise on what needs be done to correct this issue. I did looked through the forums for topics containing the 'sound' and 'noise' words, but wasn't able to found anything relevant.