Search the Community

Showing results for tags 'Check Engine'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • New Users
    • New Members Area - Just signed up? Come and say Hi!
    • Toyota Reviews & Guides
  • Traders Corner
    • Sponsor The Club
  • General Discussions
    • General Toyota Discussions
    • General Chat
  • Toyota Car Models & Hybrids
    • Avalon Club
    • Camry Club
    • Celica Club
    • Corolla Club
    • Echo / Yaris Club
    • Matrix Club
    • MR2 Club
    • Prius Club
    • Supra Club
    • Paseo / Tercel / Sera / Starlet Club
    • Venza Club
    • Classic Toyota
    • Other Toyota Models
  • Toyota Truck Models
    • Tacoma Club
    • Tundra Club
    • Other Toyota Truck General Discussions
  • Toyota SUV, 4x4 and Van Models
    • 4 Runner Club
    • Highlander Club
    • FJ Cruiser Club
    • Land Cruiser Club
    • Rav 4 Club
    • Sequoia Club
    • Sienna Club
    • Toyota SUV, 4x4 and Van - Misc Discussions
  • Workshops and Maintenance
    • Audio/Video/Electronics
    • Wheels & Tyres
    • Inside and Out
    • Workshop Submissions
  • Misc
    • Toyota News
    • Buy & Sell
    • Site Suggestions
    • Club Meets and Events
    • Club Announcements

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


First Name*


Toyota Model*


Location

Found 1 result

  1. Metalman

    Celica 1996 GT problems

    Hi there i am a new owner of a 1996 Celica GT coupe, 2.2 L Automatic Transmission the car has 138 K miles, one owners since day one of its life. last month their was cylinder missfire on third block, and engine light came on. took it to the mechanic, changed the plugs wiring, and tuned the car, changed timing belt, and fixed an oil leak. - check engine light still on, error P171 ( System Lean ) - Battery light is on now, although there is nothing wrong with it - The biggest problem is that whenever the car warms up the engine starts to shake ( RPM goes from 700 to 1000 and back in a sinus wave ), so if the car is on drive it shakes and wants to move ahead unless you really brake hard, and when on park or neutral the engine still shakes. the mechanic said its an old car and there is nothing much to be done. any advice ? Thank you