MikelJay

Regular Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MikelJay

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Toyota Model*
    2010 Tacoma Access Cab SR-5
  1. what you are feeling with the 4 wheel drive is normal. When I had my `94 T-100 4 wheel drive, it would do the same thing when I had it in 4WD, either high or low range. I guess its just the nature of the beast, so to speak. :D Best to ya, Mike
  2. Yep, replaced it, under warranty. A recall if I'm not mistaken. Never had a problem out of it or anything else, besides the truck being underpowered, other than the squeaky speedo cable.... But for what it did, it served its purpose well. :)
  3. Actually, my T-100 was one of the first model years.... it was a long bed ( 8 foot ), standard cab, 3.0L V6 mated to an 3 speed automatic transmission, 4WD and A/C. Just a standard, plain jane truck. It was a good one, when I sold it it had 158,000 miles on it. But it was underpowered. A friend of mine bought a 96 T-100 with the 3.4L V6 engine and it was a whole different truck. ( I miss my T-100 truck! ) But I LOVE my Tacomoa!!!!!
  4. has not set their status

  5. Hi all, I purchased a 2010 Tacoma Access Cab 2wd SR-5 last Thanksgiving. Been enjoying the truck. Not my 1st Toyota.... although over the years I've owned a `87 Toyota truck and a `94 T-100 4WD. One thing I can say..... although the Tacoma has the 2.7L 4 cylinder mated to a 4 speed automatic transmission, it will run circles around the T-100. I'm looking forward to talking with all of you, swapping ideas, tips and tricks. Best regards, Mike